snel links
peuter- kleutervoorstellingen 2 t/m 6 jaar
Kleutertheater
verteltheater vanaf 4 jaar
Verteltheater
kindervoorstellingen 4 t/m 10 jaar
Kindervoorstellingen
familievoorstellingen 4 t/m 100 jaar en ouder
Familievoorstellingen
Sinterklaas & Kerst
theaterworkshops voor het basisonderwijs
Workshops
Kindertheater Kijk Haar Nou
nieuws
Nieuws
Kindertheater weg bij Facebook
Wegens de verregaande schending van de privecy en de verkoop van persoonlijke gegevens aan elke betalende (willekeurige) instelling(en) en of persoon, hebben wij beloten te stoppen met onze facbookpagina. De integriteit van onze bezoekers staat voorop. Wij danken iedereen voor het jarenlang trouw volgen en hopen op begrip voor onze keuze.

effe kijken.... facebook.. weg ermee!
Theater voor blinden en slechtzienden
Nieuw zijn de theatervoorstellingen voor blinden en slechtzienden. In november 2016 produceerde en speelde Kijk Haar Nou haar eerste voorstelling voor deze groep compleet met voelboek.
voorstelling met voelboek
Kinderen spelen de kinderrollen in Familievoorstellingen
Voor een beperkt aantal familievoorstellingen bestaat de mogelijkheid om een voorstelling te boeken, waarin de kinderrollen door jeugdacteurs worden vertolkt. Dit geeft een voorstelling een extra diepgang in de beleving. Zo zijn de rollen in b.v. "De Droomwevers" hiervoor herschreven. De enthousiaste ontvangst door het publiek was de reden om nog een aantal bekende voorstellingen onder de loep te nemen. De nieuwste bewerking is de voorstelling "Het Geheim van Duisterwoud".
De Droomwevers
terug naar startpagina