snel links
peuter- kleutervoorstellingen 2 t/m 6 jaar
Kleutertheater
verteltheater vanaf 4 jaar
Verteltheater
kindervoorstellingen 4 t/m 10 jaar
Kindervoorstellingen
familievoorstellingen 4 t/m 100 jaar en ouder
Familievoorstellingen
Sinterklaas & Kerst
theaterworkshops voor het basisonderwijs
Workshops
Kindertheater Kijk Haar Nou
onderwijs
Onderwijs
Alle voorstellingen kunnen ook op scholen of loactie gespeeld worden. Indien nodig beschikt Kindertheater Kijk Haar Nou over eigen professionele licht- en geluidsapparatuur. Binnen een handomdraai toveren wij een ruimte om tot een heus theater. Kunt U niet verduisteren? Geen nood veel voorstellingen kunnen ook zonder verduistering gespeeld worden. Want wij hebben ook veel ervaring met openlucht theaters en straatfestivals.
Verhalen en Thema's
Naast de theaters en zalen speelt Kindertheater Kijk Haar Nou al vanaf haar begin ook voor scholen. Vele voorstellingen hebben een of meerdere thema's. Er zijn voorstellingen met als thema pesten, vriendschap, duurzaamheid, verlies, boven je zelf uitstijgen en zo meer. Soms kunnen thema's in een voorstelling verwerkt worden. Maar elke voorstelling is vooral een vrolijke kennismaking met de wondere wereld van theater.
schoolvoorstelling over pesten "Het Efje met de Kaplaarzen"
Workshops voor het basisonderwijs
Vanaf de oprichting beschikt Kindertheater Kijk Haar Nou over een uitgebreid scala aan workshops voor het basisonderwijs. Workshops voor kleuters tot en met 8e groepers, voor regulier of speciaal onderwijs. Maar ook voor Montessori, Dalton, Tyltyl en noem maar op. Van basisvorming theater tot een taalverwerving-workshops (Taaltoneel). Laat U eens uitgebreid informeren. Bel of mail ons gerust.
schminken kun je leren
terug naar startpagina