snel links
peuter- kleutervoorstellingen 2 t/m 6 jaar
Kleutertheater
verteltheater vanaf 4 jaar
Verteltheater
kindervoorstellingen 4 t/m 10 jaar
Kindervoorstellingen
familievoorstellingen 4 t/m 100 jaar en ouder
Familievoorstellingen
Sinterklaas & Kerst
theaterworkshops voor het basisonderwijs
Workshops
Kindertheater Kijk Haar Nou
Workshops
WORKSHOP BASISONDERWIJS, KLEUTER WORKSHOPS

De workshop voor kleuters bestaat uit een aantal modules. Deze lopen uiteen van een ochtend of middag workshop tot een aantal opeenvolgende workshops met een door de school of instelling gewenste frequentie en tijdsduur. De workshops maken gebruik van spelletjes en eenvoudige oefeningen die bijvoorbeeld kinderen leren bewegen in de ruimte, alleen en met een groep. Maar ook om te reageren op muziek, geluid en beweging en om samen te werken om een "toneelstukje" te spelen. Deze workshops zijn ook erg geschikt om thematische verwerkingen van school of BSO te integreren, of als spelvorm bij sociale vorming.

dag workshop met alle groepen 1 en 2

Ook bestaat de mogelijk om een peuter/kleutervoorstelling als basis te nemen. Na de voorstelling volgt dan een workshop die is afgestemd (eventueel met een thema) op de handelingen en begrippen die in de voorstelling gebruikt zijn. Bij deze workshops ligt de nadruk voornamelijk op plezier en spelen. Het is een speelse en plezierige kennismaking met de wonderlijke wereld van het theater (spelen).

dagworkshop met alle kleuterklassen
deftige dames workshops sprookjes
workshop halloween
deftige dames
themaworkshop
workshop sprookjes

MEER WETEN?  

Wilt U meer informatie over onze workshops en de mogelijkheden voor Uw school of instelling? Bel ons dan gerust op 010-4197018. Wij zullen U dan uitgebreid informeren. Ook een persoonlijk gesprek bij U op school is geen probleem. Bel gerust voor een afspraak.

terug naar workshops
terug naar startpagina