snel links
peuter- kleutervoorstellingen 2 t/m 6 jaar
Kleutertheater
verteltheater vanaf 4 jaar
Verteltheater
kindervoorstellingen 4 t/m 10 jaar
Kindervoorstellingen
familievoorstellingen 4 t/m 100 jaar en ouder
Familievoorstellingen
Sinterklaas & Kerst
theaterworkshops voor het basisonderwijs
Workshops
Kindertheater Kijk Haar Nou
Workshops
WORKSHOP BASISONDERWIJS, BREDE SCHOOL & SPECIAALONDERWIJS

ALGEMEEN     

Sinds jaar en dag maakt Kindertheater Kijk Haar Nou workshops voor het basisonderwijs. Sinds enkele jaren hebben wij op veler verzoek ook op maat gesneden workshops voor de Bredeschool en naschoolse opvang ontwikkeld . Het betreft hier zowel kort- als langlopende projecten. Duur van een workshop varieert van een dag(deel) tot lesuren verspreid over een bepaalde tijdsperiode.

voordoen voor de juf

VOOR WELKE GROEPEN?     

Voor elke groep is een workshop mogelijk, maar ook voor de gehele school.

WERKWIJZE  

Kijk Haar Nou werkt met een aantal zelf ontwikkelde standaard modules die per school en per groep aangepast worden aan de wensen van de leerkracht(en) en de mogelijkheden van iedere groep kinderen afzonderlijk. Door dit maatwerk kan voor elke groep optimaal les worden gegeven. Aan het eind van elk project wordt een eindpresentatie gegeven door de deelnemend groepen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van decor- en technische faciliteiten van het theater. 

Meester mark geeft de laatste instructies
Kleuter workshop uitvoering voorstelling "Het Betoverde Bos"

PEDAGOGIEK EN DIDAKTIEK 

Kijk Haar Nou beschikt over volledig bevoegd en ervaren onderwijspersoneel voor de workshops. Wilt U meer weten over onze pedagogische achtergrond en/of over onze didactische werkwijze, kijk dan HIER. Of neem contact op met onze project coördinator de heer van Zanten (06-55383172).

LEERLINGEN MET EEN BEPERKING 

Kijk Haar Nou heeft speciale workshop voor kinderen met een beperking. Kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking in een reguliere klas draaien gewoon mee in de les. Ieder kind is welkom! 

uitvoering workshop de Trollen
uitvoering project normen en waarden

BIJZONDER ONDERWIJS 

De workshops van Kijk Haar Nou worden ook in alle facetten van het bijzonder onderwijs toegepast en kunnen zonder probleem worden aangevraagd. 

THEMA'S PROJECTEN EN MEER
Sprookjesvoorstelling "De Elfen"
Als basis heeft Kindertheater Kijk Haar Nou theaterworkshop's die gekoppeld zijn aan een eindpresentatie. Een school of instelling kan echter ook kiezen voor een eigen thema. Ook bestaat de mogelijkheid om de afscheidsmusical (of een voorstelling) van groep 8 te laten verzorgen. Informeer eens naar de vele mogelijkheden.

MEER WETEN?  

Wilt U meer informatie over onze workshops en de mogelijkheden voor Uw school of instelling? Bel ons dan gerust op 010-4197018. Wij zullen U dan uitgebreid informeren. Ook een persoonlijk gesprek bij U op school is geen probleem. Bel gerust voor een afspraak.

terug naar workshops
terug naar startpagina